Massages
massages worden in de yogastudio alleen aan vrouwen gegeven

Ayurvedische hoofdmassage


Een Ayurvedische hoofdmassage is een hele ontspannende holistische behandeling om effectief spanningen en stress los te laten. 

De massage stimuleert de doorbloeding in je hoofd, heeft een positief effect op het zenuwstelsel en geeft diepe ontspanning.


Hoofd, nek, schouders en gezicht komen tijdens de massage aan bod en ontspannen volledig. 

Er wordt gebruik gemaakt van 100% natuurlijke en biologische warme olieën. Rust,ruimte en diepe ontspanning zal je door deze massage gaan ervaren. 

Deze massage duurt ongeveer 30 minuten.Kosten € 35,- incl. kopje kuidenthee.

Klankfulness massage


Een combinatie van klankmassage & mindfulness met een diepwerkende ontspanning voor zowel lichaam als geest.

Een klankfulness-massage vindt liggend plaats op de massagetafel met de kleding aan waarbij na een geleide meditatie de klankschalen op het lichaam worden geplaats en aangeslagen. 


Doordat je lichaam voor meer dan 70 % uit water bestaat kun je de trillingen door het hele lichaam voelen en kunnen spier-spanningen en energieblokkades opgelost worden. Dit zorgt voor een hele diepe ontspanning van zowel lichaam als geest.


Tijdens de klankfulness-massage kunnen indien gewenst tegen een meerprijs van € 2,50 100% etherische en biologische oliën worden ingezet welke bevorderend zijn voor de diepteontspanning.


Een klankfulness-massage duurt ongeveer 30 minuten.

Kosten excl. etherische olie en icl. kopje kruidenthee:€ 35,-,
Meerprijs etherische olie: € 2,50

Inner Flow treatment


Een Inner Flow treatment is een holistische behandeling waarbij  verschillende technieken (waaronder Mindfulness, Reiki en ademhalingstechnieken) worden gebruikt om jou weer volledig met je aandacht terug in je lichaam te brengen. 

Doordat je weer volledig aanwezig bent in het huidige moment is je aandacht niet meer in het verleden of in de toekomst en laat je zorgen los. Hierdoor ontstaat er diepe ontspanning waardoor de energie vervolgens weer als een “inner flow” vrij door je lichaam kan stromen.Vanuit die ontspanning en eenheid van lichaam en geest zul je weer beter naar je lichaam en je intuïtie gaan luisteren.

Voorafgaand de Inner Flow treatment zal er eerst een korte intake plaatsvinden zodat ik in overleg met jou kan kijken welke elementen het beste voor jou van toepassing zijn. Zo kunnen bijvoorbeeld klankschalen, etherische oliën en geleide meditatie deel uitmaken van de behandeling. 


Volledige behandeling incl. kopje kruidenthee:60 minuten € 65,-

Korte behandeling incl. kopje kruidenthee:
30 minuten € 35,-

Massage
massages worden in de yogastudio alleen aan vrouwen gegeven

Handreflexmassage


Een handreflexmassage is een holistische massage. Op onze handen zitten net als op onze voeten reflexpunten die corresponderen met alle organen en delen van het lichaam. 

Door het masseren van deze reflexpunten en het uitoefenen van druk op deze punten kunnen afvalstoffen worden afgevoerd en blokkades worden opgeheven waardoor de energie weer vrij door het lichaam heen kan stromen. Door de natuurlijke en helende energie die vrijkomt raakt het lichaam weer meer in balans en ontspannen. Hierdoor heeft het een positief effect op je gezondheid!

Deze massage duurt ongeveer 30 minuten.
Kosten: € 35,- incl. kopje kruidentheeCombinatiebehandeling


De behandelingen kunnen worden gecombineerd, zoals bijvoorbeeld de Ayurvedische hoofdmassage gecombineerd met de Klankfulnessmassage , Handreflexmassage of met de Inner flow treatment.

Informeer naar de mogelijkheden via info@ilove2yoga.nl.

Kosten combinatiebehandeling incl. kopje kruidenthee:
45 min.: € 52,50  
60 min: € 65,