Yin Yoga


Yin Yoga is een hele rustige vorm van yoga. Yin Yoga is gericht op het verlengen en versterken van bindweefsel en gewrichten en daarom worden de houdingen langer aangehouden. Ook werken we bij Yin Yoga met props zoals bolsters, blokken en dekentjes zodat de spieren zoveel mogelijk kunnen ontspannen. Yin Yoga heeft een diepe stimulerende en kalmerende werking & een positief effect op de organen en het immuunsysteem.

Mini Retreat Yoga


Bij Mini Retreat Yoga ligt het accent op diepteontspanning. De les bestaat uit 2 delen. Het eerste deel bestaat uit ademtechnieken en mindful bewegingen die wekelijks wisselen en het tweede deel uit Yoga Nidra. 

Yoga Nidra is een krachtige meditatietechniek die zorgt dat je los komt van fysieke, mentale en emotione stress. Bij Yoga Nidra lig je voornamelijk op een matje eventueel onder een dekentje waarbij de docent je meeneemt op een reis door je lichaam wat leidt tot diepe ontspanning. Er wordt wel gezegd dat een half uur Yoga Nidra hetzelfde effect heeft als 3 uur slaap. 

Mini Retreat Yoga is grotendeels liggend op de mat en daardoor ook heel geschikt voor mensen die fysiek moeite hebben met yogahoudingen. Kortom Mini Retreat Yoga is de manier om je accu weer volledig op te laden!   Restorative Yoga


Restorative yoga is een hele zachte en passieve vorm van yoga die geen enkele inspanning vraagt en heel veel ontspanning teweeg brengt. 

Deze vorm van yoga heeft een meditatief karakter, waarbij je langere tijd soms 20 a 30 minuten in een houding blijft en is heel goed voor mensen die bijvoorbeeld stress ervaren, maar ook voor mensen waarbij een actieve vorm van yoga fysiek lastig is. Om zo goed mogelijk te ontspannen wordt er gebruik gemaakt van heel veel props (dekens, bolsters etc.) 

Restorative Yoga wordt gegeven als losse workshops en wordt soms ook verweven in de Mini Retreat les.
Power Yoga


PowerYoga is een krachtige, spierversterkende en dynamische vorm van yoga.

Hierbij worden fysieke houdingen achter elkaar uitgevoerd ondersteund door ademtechniek.


PowerYoga maakt het lichaam sterker en leniger.

Momenteel is er geen reguliere PowerYoga les, maar het is wel mogelijk om een privéles PowerYoga te boeken.

Kidsyoga© en Tieneryoga


Bij KidsYoga© komen alle yogaelementen op een leuke en speelse manier aan bod. 

Het is een fantastische manier voor kinderen om stabiliteit, concentratie en zelfvertrouwen te ontwikkelen. 

De houdingen doen we in spelvorm die aansluiten bij de leeftijd en belevingswereld van de kinderen. Kinderen leren bewust inspannen en bewust ontspannen. Met eenvoudige ademhalingstechnieken bevorderen we naast concentratie ook de innerlijke rust. Bij Kidsyoga© staan plezier, bewegen, concentratie en ontspanning centraal.

Tieneryoga
Als tiener komt er veel op je af en heb je allemaal wel eens last van onzekerheid, examenvrees, vermoeidheid of een off-day. Met de yogalessen van ilove2yoga leer je om op een actieve manier te ontspannen en je concentratie te verbeteren. Je wordt er niet alleen soepeler en krachtiger van, maar je kunt hierdoor ook heel goed je hoofd even leeg maken.Priveles en bedrijfsyoga


Ilove2yoga geeft ook privéles en bedrijfsyoga. De les wordt afgestemd naar jouw/jullie belangstelling, niveau en behoeftes. Ook het tijdstip kan geheel naar jouw/jullie wensen worden aangepast. Wil je bijvoorbeeld les met je eigen groep en niet een algemene groep dan zou dat ook prima met een privéles kunnen.