Hormoon Yoga
Gebaseerd op de methode van Dinah Rodrigues

Breng je hormonen weer in balans met de workshop Hormoon Yoga bij ilove2yoga.

In deze workshop leer je de hormoon-yogaserie gebaseerd op de methode van Dinah Rodrigues. 

Waarom Hormoon Yoga?
De hormoon-yogaserie van Dinah Rodrigues heeft een aangetoonde positieve werking op je hele lichaam, maar met name op je klierstelsel. Hierdoor kun je op een natuurlijke manier de verstoorde hormoonspiegel weer in balans brengen en kunnen hormonale klachten verlichten, afnemen of zelfs verdwijnen.

Je hormonen zorgen onder andere voor een gezonde huid, sterke botten maar ook voor een gezonde weerstand. Tevens hebben ze invloed op je stofwisseling, stemming en libido. Niet voor niets wordt Hormoon Yoga ook wel Natuurlijke Hormoon Therapie genoemd.


Voor wie is Hormoon Yoga?
Hormoon Yoga is in principe voor iedere vrouw, maar kan met name een gunstig effect hebben voor vrouwen met hormonale klachten. Hormoon Yoga is in ieder geval heel geschikt bij: Klachten rondom PMS (Premenstrueel syndroom), (vervroegde) overgang, stemmingswisselingen, verstoorde hormoonhuishouding na de bevalling, PCOS (Polycysteus-ovariumsyndroom), afname hormoonproductie vanaf ongeveer 35 jaar en andere hormonale klachten.


Er zijn wel contra-indicaties. Hormoon Yoga is niet geschikt voor vrouwen met hartklachten, hormoongerelateerde borstkanker of een ernstige vorm van endometriose. Daarom hoor ik vooraf graag of er bijzonderheden zijn omtrent de gezondheid.

Wil je echt resultaat boeken is het belangrijk dat je de tijd en discipline opbrengt om dagelijks met deze serie aan de slag te gaan.


Je ontvangt daarom na afloop van de workshop een uitgebreide digitale handleiding met stap voor stap uitleg en foto’s van de hele serie en ademtechnieken.

Datum: Zaterdag 14 september 2024 van 9.00 tot 11.30 uur. Er wordt gewerkt met kleine groepen. Opgeven kan via het inschrijfformulier op www.ilove2yoga.nl    
Kosten: € 115,- incl kruidenthee en uitgebreide handleiding. Je plek is pas definitief gereserveerd na ontvangst van betaling.