Houtelement in balans
activeer je lente energie

De lente is binnen de TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde) gekoppeld aan het Houtelement. Een periode van o.a. vernieuwing, groei en creativiteit en het maken en uitvoeren van plannen en persoonlijke doelen.

De lever en galblaas staan hierbij centraal. Bij een balans in het Houtelement stroomt je energie goed door, kun je goed afvalstoffen afvoeren (vandaar dat het ook een goede periode is om te detoxen), ben je besluitvaardig en heb je o.a. energie om ideeën te ontwikkelen en uit te voeren.

Als de Houtenergie niet vrij kan stromen dan kan dit effect hebben op alle organen en kan dit ook spanning geven op alle vlakken. Spanning bijvoorbeeld in de spieraanhechting, bij de nek en schouders, een hoge bloeddruk, migraine, heel gevoelig zijn voor stress en op emotioneel vlak kan dit zich uiten in irritatie, je snel persoonlijk aangevallen voelen een kort lontje hebben, boosheid of zelfs woede.

Tijdens de workshop hoor je meer over het Houtelement en krijg je tips hoe je het Houtelement kunt versterken. Ook ga je genieten van een yogales die volledig is afgestemd op de Lever- en Glablaasmeridiaan zodat de lente energie weer vrij door je lichaam kan stromen.

Wanneer: Zaterdag 23 maart

Tijd: 9.30 – 11.00 uur

Kosten: € 37,50 incl. kruidenthee

Leden ontvangen € 5,- korting en betalen € 32,50 voor de workshop.

Opgeven mail naar info@ilove2yoga.nl