Docent
Lisa Heimgartner
Gediplomeerd Yin Yoga level I, II en III, Restorative Yoga, PowerYoga level I en II, KidsYoga© docent, Reiki eerste graad en Mindfulnesstrainer.


Mijn eigen yoga-avontuur begon in 2002 met zwangerschapsyoga en inmiddels volg ik al jaren yoga en gaat mijn avontuur nog verder met het volgen van verschillende yoga-opleidingen en bijscholingen. Ik ben echt yoga-fan en daarom heb ik de docentenopleiding gevolgd. Inmiddels geef ik al jarenlang met veel plezier les in mijn eigen yogastudio en op locatie. 

Yoga is voor mij zo geweldig, omdat het een manier is om je hoofd even leeg te maken, aanwezig te zijn in het nu, een bewust moment is om contact te maken met je lichaam, je fysiek beter te voelen, het gewoon een mooie vorm van lichaamsbeweging is etcetera, maar nog veel beter is om het zelf te ervaren!

Met mijn jarenlange ervaring als HR adviseur bij diverse organisaties weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om binnen een organisatie te werken aan vitaliteit en stresspreventie. Mijn ervaring is dat je hiermee echt verzuim kan voorkomen of terugdringen. 

Je bent van harte welkom in mijn les en ik kom ook graag bij jouw organisatie langs om te vertellen over de mogelijkheden die ik kan bieden voor de medewerkers.

Namasté,
Lisa

Naast yoga heb ik een eigen praktijk voor loopbaancoaching en innerlijke balans met de naam Maak werk van wie je bent. Ook dit is een passie van mij. Klik voor meer info gerust op onderstaande link: