Docent
Lisa Heimgartner
Gediplomeerd Yin Yoga level I, II en III, Restorative Yoga, PowerYoga level I en II, KidsYoga© docent, Reiki eerste graad en Mindfulnesstrainer.


Mijn eigen yoga-avontuur begon in 2002 met zwangerschapsyoga en inmiddels volg ik al jaren yoga en gaat mijn avontuur nog verder met het volgen van verschillende yoga-opleidingen en bijscholingen. Ik ben echt yoga-fan en dat heeft mij destijds dan ook doen besluiten om de docentenopleiding te volgen. 

Ik kan je vertellen waarom yoga voor mij zo geweldig is, dat het een manier is om je hoofd even leeg te maken, aanwezig te zijn in het nu, een bewust moment om contact te maken met je lichaam, je fysiek beter te voelen, dat het gewoon een mooie vorm van lichaamsbeweging is etcetera, maar nog veel beter is om het zelf te ervaren!Dus start gewoon jouw eigen yoga-avontuur, kies een vorm die bij jou past en ga zelf op ontdekking naar de vele mooie en goede dingen die yoga jou kan bieden!

Je bent van harte welkom in mijn les!

Namasté,
Lisa

Naast yoga heb ik een eigen praktijk voor loopbaancoaching en innerlijke balans met de naam Maak werk van wie je bent, ook dit is een passie van mij. Kijk voor meer info gerust op de website van www.maakwerkvanwiejebent.nl