Rest & Manifest
Yoga Nidra Sound Journey

Wist je dat Yoga Nidra de perfecte basis is voor het manifesteren van jouw hartenwens, jouw Sankalpa? Een Sankalpa is eigenlijk een voornemen een positieve intentie die de diepere lagen van het (onder)bewustzijn beïnvloedt.

 

Je richt je deze ochtend door middel van verschillende oefeningen volledig op wat je graag wilt aantrekken en manifesteren, dit alles doe je vanuit diepe ontspanning. Wanneer je lichaam ontspannen is kun je je hart nog beter openstellen en verbinding maken met jouw Sankalpa. Wat is er in jouw leven wat je graag meer positieve aandacht zou willen schenken, of wat zou je graag willen manifesteren?

 

De yoga nidra wordt deze ochtend gecombineerd met de helende kracht van o.a. de klankschalen. Liggend op de mat zal je ervaren dat deze krachtige combinatie voor een nog diepere ontspanning zal zorgen. Vanuit die hele diepe ontspanning staat het hart nog meer open en kun je jouw Sankalpa op reis laten meenemen in de meditatieve trillingen van de klanken.

 

Yoga ervaring is niet nodig. We starten deze ochtend met hele zachte yoga oefeningen voordat we overgaan naar de yoga nidra. Tijdens de yoga nidra lig je stil op de mat onder een dekentje en hoef je alleen met je aandacht de meditatie te volgen.

 

Lijkt het je leuk om in de periode van de opkomende lente energie je energie te laten stromen naar jouw hartenwens dan ben je woensdagochtend 6 maart van harte welkom!

 

Wanneer: Woensdag 6 maart

Tijd: 9.00 – 10.30 uur

Kosten: € 37,50,- inclusief schrijfmateriaal en kruidenthee

Leden ontvangen € 5,- korting en betalen € 32,50 voor de workshop.

Opgeven mail naar: info@ilove2yoga.nl